Tämä blogi tulee käsittelemään kolmen miehen yksinäistä matkaa läpi Suomen frisbeegolf ratojen päätyen suureen noin viikon pituiseen Ruotsin T.M.O Professional disc golf turnaukseen. Mukana reissussa on Kokkina toimiva Tomi, navigaattorina ja tulkkina toimii Miglu ja Meterologina toimii Olli. 

Viime kesän reissuja ei enää aleta blogaamaan, mutta tämän kesän reissuille kiekkojen sekä armottaman vitutuksen mukana kulkee tämä blogi.

Ajatus tästä suuresta Ruotsin reissusta sai oman bensiininkatkuisen kipinänsä viime kesänä, kun Suomen radat eivät pystyneet enää tarjoamaan riittävää haastetta kellekkään meistä ja yhteistuumin keksittiin lähteä hakemaan lisää haasteita ulkomailta ja helpon kielensä puolesta paikaksi valikoitui Ruotsi. 


Kun se idea lähtee kädestä.....

Aluksi suunniteltiin, että tehdään pienehkö reissu Ruotsiin ja yövytään muutamia öitä Ruotsin kuninkaallisten tavoin leirintäalueilla. Nyt kolmikolle on painossa kisapaidat, turnausta johtavalle pelaajalle painatettu liivi, autonkin teippaamista on suunniteltu ja mitään kaviaaria heikomopaa ruokaa ei kuulemma syödä. 

Ennen heinäkuussa tapahtuvaa Ruotsin turneeta on edessä ainakin Lahden ja Heinolan ratojen kiertäminen 19.04.2014 sekä yksi yhteinen yö johan sisältyy runsaasti veljesrakkauta. Tällä reissulla tullaan myös suunnittelemaan Ruotsin reissun reitit, radat, sekä yöpymiset, joten niistä lisätietoa myöhemmin.